PENGEDAR VIVIX MUADZAM SHAH DAN KUANTAN

Hits: 52

           PENGEDAR VIVIX MUADZAM SHAH

                             DAN KUANTAN

Saya Che Siti Munirah Binti Che Ramlee,ID 1290049 adalah pengedar shaklee yang sah.Warga-warga muadzam dan kuantan,mudah saja nak dapatka vivix dan sebarang produk shaklee dengan saya.Sebarang persoalan,boleh hubungi saya di No. 0196411578.in shaa ALLAH sedia membantu anda untuk dapatkan nasihat dan cadangan  supplemen.

KANDUNGAN  VIVIX

VIVIX adalah satu supplemen dan minuman kesihatan yang hebat dan sangat power untuk anda.Kenapa saya kata sedemikian???ini kerana mampu memberi harapan baru kepada anda atau individu yang sudah lama menderita dengan pelbagai penyakit.Kandungan vivix yang sangat berkhasiat,mampu memberi nutrisi terbaik kepada badan.

    

Boleh lihat kandungan utama vivix,vivix shaklee mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum,Anggur Muscadine,Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan vivix begitu unik untuk semua golongan.

 

 

APA ITU POLIFENOL???

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

APAKAH KEISTEMEWAAN/MANFAAT VIVIX???

Memperbaiki DNA.

Setiap masa, tubuh kita mengalami kerosakan DNA. Ia terjadi kerana (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix Shaklee dapat menolong melambatkan, memelihara dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses penuaan tersebut.

Vivix sangat sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuh mereka kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.

Apabila tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin pantas sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh dengan menambahkan bilangan mitokondria iaitu organel pencetus tenaga dalam setiap sel.

Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.

Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix bukan sahaja membantu mengembalikan keremajaan kulit, bahkan dapat merendahkan risiko menghidap penyakit kronik.

 • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan

 •  Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

 • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

 • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

 • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

 • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat azhameir

 • Membantu merawat penyakit parkinson

 • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar

 • Meningkatkan kesihatan imum badan

 • Menggalakan kesihatan keseluruhan.

 

FAKTA PENTING!!!

VIVIX DAN KAITANNYA DENGAN PEMANJANGAN TELOMERE

Apa itu TELOMERE?

Telemore nie diibaratkan sebagai pemegang kepada setiap hujung kromosom di dalam DNA kita.

          

 

Apabila kita semakin berusia, telomere kita akan makin memendek.Ianya akan menyebabkan kita mudah terdedah kepada penyakit kanser,penuaan dan penyakit penyakit kronik.

Apa Fungsi Vivix ?

VIVIX SHAKLEE berfungsi untuk memastikan TELOMERE kita sentiasa dalam keadaan asal dan juga memastikan sel DNA terlindung daripada kerosakan atau serangan radikal bebas.

Ia sangat penting untuk badan kita bukan???

Hasil Kajian TELOMERE

 • The Shaklee Telomere Research Landmark Study II Shaklee telah bekerjasama dengan Dr.Elizabeth Blackburn (pemenang The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2009 )yang menemui bagaimana kromosom dilindungi oleh telomeres .

 

Manakala menurut Landmark Study II yang dijalankan oleh Shaklee membuktikan, pengambilan supplemen yang konsisten setiap hari selama 5 tahun dapat mengurangkan kadar pemendekan TELOMERE sebanyak 40% (Vitalizer, Vivix and Cinch).

 

ADAKAH VIVIX INI TIDAK BAIK LAGI UNTUK ANDA???

satu lagi saya ingin bagitahu pentingnya vivix ini untuk anda…anda jangan fikir vivix ini sangat mahal dan merugikan atau membazir duit jer beli ni..anda kena tahu mana lagi mahal kos perubatan anda atau dengan mengamalkan vivix ini…pernahkah anda bandingkannya???sini saya ingin tunjukkan….

okey… selepas anda lihat gambar di atas,semua jawapan di tangan anda…jadi apa lagi…jangan ragu-ragu untk amalkan vivix dalam kekalkan kesihatan anda...mahalnya vivix tak terkiranya mahal kesihatan anda…

 

                                                TESTIMONI VIVIX

JADI APA TUNGGU LAGI…JOM DAPATKAN SEKARANG….

SEBARANG PERTANYAAN…KLIK DI SINI

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HANYA SATU KLIK…

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *